Frizerski salon Marilyn je kao dio tima Keune sudjelovao na Toyota fashion week-u koji se održavao u Zagrebu. Tim Keune je u četiri modna dana odradio 250 frizura. Vještina, znanje, iskustvo i brzina izrade bili su ključni faktori za nastup na jednom ovakvom modnom događaju.
Brand Keune, osim što je radio sve frizure na Toyota Fashion Weeku, ove godine je posebno podržao reviju branda LARIE, mlade i perspektivne dizajnerice Marine Matić koja je predstavila svoju novu kolekciju „Čarolija i snovi“. Nedavno započeta suradnja branda Keune i Larie nastavila se i na ovoj reviji pa su nas tako Keuneovi stilisti odveli u njenu čaroliju i snove, kroz romantične valovite frizure i modernu verziju pin up-a.
Za izradu stylinga, najčešće su korišteni proizvodi iz Keune Design, Blend i Care linije. Design i Blend Volumen Powder, lakovi za fiksiranje Design Society Extra Forte Hairspray, Blend Fixing spray te lakovi za završni sjaj: Design Brilliant Gloss i Blend Gloss spray. Za izradu zalizanih „mokrih“ frizura najčešće su korišteni Blend Sea Salt spray i Design Ultra forte gel. Od nove Care linije za styling su korišteni – Absolute Volume Mousse, Vital Nutrition Thermal Cream, koja štiti kosu od topline i Keratin Smooth Silkening Polish za uklanjanje frizzy efekta.